Manuele therapie bij praktijk Wilhelminapark in Utrecht

Wat is manuele therapie?

Met manuele therapie richten we ons op klachten die ontstaan in het bewegingsapparaat. Met manueel therapie proberen we stoornissen op te heffen door een analyse te maken van het mechaniek. Geblokkeerde stijve gewrichten worden door middel van mobilisatie of manipulatie weer in beweging gebracht.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een manipulatie kunt u een of meerdere kliks horen (kraken). Ook bij gezonde niet geblokkeerde gewrichten hoort u soms deze kliks. Met manuele therapie zoeken we naar blokkades en proberen we die bewegingsbeperkingen (vaak in rug en/of nek) weg te nemen. Een foutieve houding en/of plotselinge overbelasting kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van bewegingsbeperkingen (blokkades). Wij adviseren u en leren u oefeningen die dienen om de belastbaarheid van gewrichten en spieren te verbeteren. Ook leren wij u beter de belasting en de belastbaarheid in te schatten. Dit zijn belangrijke elementen in de behandeling.

Bij mij staat u centraal. U kunt tijdens de behandeling prettige individuele aandacht verwachten.

Fysiotherapie wilhelminapark

Fysiotherapie wilhelminapark

Fysiotherapie Wilhelminapark
Koningslaan 61
3583 GN UTRECHT

Ingeborg: 06-54684436

Fanny: 06-27593145

info@fysiotherapiewilhelminapark.nl

Fysiotherapie contact

Vragen over Manuele therapie of wilt u direct een fysio afspraak maken of heeft u andere urgente vragen? Fysiotherapie contact opnemen? Gebruik dan dit contactformulier of neem contact op via telefoon, email of kom gerust eens langs bij Fysiotherapie Wilhelminapark, fysiotherapie praktijk utrecht.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha